BORNTOBEWILDSHOW

 
 

INFO

William Born

William Born

Radio DJ: Mijn radio carriere begon dit jaar 25 jaar geleden, bij de lokale omroep Twente Fm. Daar heb ik 6 jaar mogen draaien. Eerst alleen en na 3 jaar kwam Nils Vink erbij. (Hot Radio, Dolfijn Fm) . Samen hebben we nog 3 jaar mogen draaien voordat Nils zijn biezen pakte om op de Antillen te gaan draaien.

Ervaring: En Vanaf die periode heb ik radio mogen maken bij verschillende omroepen in het land. Linq FM, Sas FM, Radio Amerika, Olleke Bolleke Radio, Lucky On Air, No Crap Hit Radio, Excellent Fm, Radio Roya, Amplivier Radio, Vlietstad, flairfm,glindradio, Lokaallive.nl, bigb21 en Dragon FM Verder heb ik mijn radio carriere te danken aan mijn grote held Ferry Maat. Hij was de persoon die mij in de jaren 70 zo gek kreeg dat ik op mijn zolder kamer proef radio ging maken. En sinds die tijd ben ik besmet met het radio virus. Thuis heb ik een volledig ingerichte studio om mijn show te kunnen maken. En dat doe ik dan ook, elke week met veel plezier. Met name het afwisselen van oude en nieuwe muziek spreekt mij enorm aan. Ondanks mijn bijna 50 jarige leeftijd blijf ik leergierig, en blijf vooral niet hangen in het verleden. Dus blijf ik open staan voor nieuwe ontwikkelingen op radio en muziekgebied.

Info: Voor meer info en airchecks verwijs ik je door naar mijn website. www.borntobewildshow.nl of stuur een mail naar william@borntobewildshow.nl als je een top 3 aan wilt vragen.

Wil jij de show ook als syndicated op je station? Dat kan en het is gratis. Stuur een mail naar info@borntobewildshow.nl of william@borntobewildshow.nl dan zorgen wij dat je de bestanden wekelijks via we transfer, worden verstuurd. In 2 of 4 blokken WAV. Tevens kunnen we je voorzien om de uitzending rechtstreeks op je FTP server knallen.   
E-mailen
Bellen
Info